Inzet De SlimmeRik in de gemeente Hoogeveen een succes!

Wethouder Anno Wietze Hiemstra: 'Sinds de start is het stimuleringsplan succesvol. Het heeft meer reuring in de markt opgeleverd, meer investeringen, tevreden consumenten en meer werkgelegenheid. De positieve effecten en de impuls voor de bouwsector rechtvaardigen daarom het voorstel aan de gemeenteraad om het bouwpakket te verlengen.'

2015 is het jaar van de SlimmeRik!

De SlimmeRik woont in een huis dat van alle gemakken is voorzien. Toch maakt hij zich zorgen over de stijgende woonlasten. Zo zullen de energiekosten de komende jaren alleen maar stijgen. Maar ja, voor een lekker warm huis, het lekker koken en een lekker warme douche heb je energie nodig! Klik hier voor een korte film over Slim wonen met energie of klik hier voor een interview met een van onze adviseurs; René Kuizenga van Duvast.

Wat als hij nu ervoor gaat zorgen dat de energierekening niet steeds hoger wordt! Dat zou geweldig zijn. Door nu een slimme investering te doen in zijn huis, hoeft hij zich niet meer druk te maken over hun energieverbruik en de toekomstige energieprijsstijgingen. Dat is SLIM!

Wilt u een SlimmeRik worden of een Slimme Gemeente? Klik dan op de betreffende button onderaan deze pagina.

SlimmeRik is mede mogelijk gemaakt door: